Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η γιορτή λήξης

Το απόγευμα στις 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας η καλοκαιρινή μας γιορτή .Πήραν μέρος όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες του σχολείου μας και του νηπιαγωγείου μας. Τίτλος της εκδήλωσής μας ήταν :"άρωμα Ελλάδας". Παρουσιάστηκαν έθιμα από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της πατρίδας μας καθώς και από  αλησμόνητες πατρίδες (Πόντος).
Το γενικό πρόσταγμα είχε η συνάδελφος η κ. Μάλαμα Παπαποστόλου και όλος ο σύλλογος διδασκόντων και νηπιαγωγών βοήθησε, αξιοποιώντας ο κάθε συνάδελφος το ταλέντο του.Στην όλη προσπάθεια αρωγοί και συμπαραστάτες στάθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οι οποίοι έχουν προσφέρει και προσφέρουν απλόχερα τον προσωπικό τους χρόνο για να διεκπεραιώνονται τα διάφορα σχέδια. Αξίζει να σημειώσουμε και την αμέριστη βοήθεια των απλών μελών του προαναφερθέντος συλλόγου.
Έτσι με αφορμή αυτή τη γιορτή όλοι αισθανθήκαμε ικανοποιημένοι και γεμάτοι . Το σχολείο μας τις προηγούμενες μέρες ήταν σαν κυψέλη και την μέρα της εκδήλωσης όλα ήταν έτοιμα. Ακόμη και ο καιρός μας βοήθησε, ξεσπώντας δυο ώρες νωρίτερα. Όλοι οι μαθητές ενθουσιάστηκαν το ίδιο οι γονείς  και  οι δάσκαλοι. Αποτυπώθηκε έτσι το αποτέλεσμα της καλής ομαδικής δουλειάς.
Ας τονίσουμε εδώ και τον ρόλο της διεύθυνσης του σχολείου, όπου προκρίνεται η πρωτοβουλία των συναδέλφων και η διακριτική επίβλεψη των έργων.

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ