Καλή Σαρακοστή

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ημέρα σχολικού Αθλητισμού 2020-2021

Φέτος πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη σχολική χρονιά η ημέρα σχολικού αθλητισμού. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο γυμναστής του σχολείου ο κ. Κέλης Αθανάσιος. Συμμετείχαν οι Δ΄ ,Ε΄, Στ΄τάξεις του σχολείου μας.

Αυτή τη χρονιά κεντρικός άξονας της εκδήλωσης ήταν η  παρουσίαση της εμπλοκής των κριτών στη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων.  Για τον λόγο αυτό προσκλήθηκε στο σχολείο μας ο διεθνής κριτής στίβου κ. Πέτρος Χαϊνάς, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και ο αφέτης των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργανώθηκαν στην πατρίδα μας το 2004  .

Ο κ. Χαϊνάς έφερε στο σχολείο τη δάδα των αγώνων, το πιστόλι του αφέτη και μας μίλησε για το έργο των κριτών. Στην αυλή του σχολείου, όπου υπάρχουν κάποιες στοιχειώδεις αθλητικές υποδομές, έδωσε το σύνθημα με το πιστόλι του να ξεκινήσουν ενδοσχολικοί αγώνες στίβου ανάμεσα σε μαθητές των Δ΄, Ε΄, Στ΄  τάξεων.

Όλοι μας αισθανθήκαμε την αγωνία της υλοποίησης και ομαλής διεξαγωγής των αγώνων στίβου και των άλλων αθλητικών διοργανώσεων. Συνειδητοποιήσαμε τη σημασία της  συνεργασίας των εμπλεκόμενων σε τέτοια γεγονότα. Οι μαθητές μας από τη μεριά τους πήραν μέρος στα αγωνίσματα με ενθουσιασμό και αναδείχθηκαν ταλέντα.

 Όλη εκδήλωση με τις δραστηριότητές της πέτυχε. Ενθουσίασε, δίδαξε, υπενθύμισε και άλλαξε την εικόνα της καθημερινότητας ,όπως αυτή διαμορφώθηκε από την υγειονομική κρίση.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τον επίσημο καλεσμένο, τον κ. Πέτρο Χαϊνά.

Η δάδα του 2004



Στιγμιότυπο



 


Tο κείμενο του κ. Χαϊνά

Το Α1΄ ζωγραφίζει για την ημέρα σχολικού αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: