Καλή Σαρακοστή

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός στο σχολείο

Τη Δευτέρα ,11 Σεπτεμβρίου 2017, στο προαύλιο του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τη φετινή σχολική χρονιά. Την ακολουθία τέλεσε ο π. Αδαμάντιος Ασλανίδης.Παραβρέθηκαν ο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος   εκ μέρους του δημάρχου , το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  και πολλοί γονείς και κηδεμόνες.
Μετά την ακολουθία ο κ. Γιαζκουλίδης Πέτρος ,ο διευθυντής του σχολείου, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς , κηδεμόνες, μαθητές ,μαθήτριες και εκπαιδευτικούς .
Τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκπαιδευτική διαδικασία γνωρίζουν ότι οι γονείς εμπιστεύονται στους δασκάλους ό,τι πολυτιμότερο έχουν , τα παιδιά τους. Οι δάσκαλοι από τη μεριά τους διαβεβαιώνουν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν , ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα και δημιουργικά, ευχάριστα μα και αποτελεσματικά. Με τη βοήθεια μάλιστα των γονέων και την συνεργασία τους , μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.
Ο διευθυντής τελειώνοντας τόνισε ότι βιώνουμε όλοι δύσκολες καταστάσεις λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε όμως σε καλύτερες μέρες και πιστεύουμε πως έχουμε υποχρέωση να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα γενιά, τα παιδιά μας, να ζήσουν σε ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αληθινό κόσμο. Να μην τους στερήσουμε την ελπίδα και να τους εμπνεύσουμε οράματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: