Καλή Σαρακοστή

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 5ου Δημοτικού Χρυσούπολης !

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 5ου Δημοτικού Χρυσούπολης !

  • Τα παιδιά και μέλη του 5ου δημοτικού σχολείου ( Γ τάξης )  της  Παιδικής HELMEPA, συνάντησαν στο Δημαρχείο το Δήμαρχο του δήμου Νέστου κ. Τσομπανόπουλο Ευάγγελο, μετά από επιστολή που του έστειλαν, ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο αίτημα των μαθητών να τους δεχθεί στο Γραφείο του, παρά το ομολογουμένως βαρύ πρόγραμμά του, αλλά υποσχέθηκε πως θα υλοποιήσει στο μέτρο του δυνατού και τα αιτήματά τους, και φυσικά τον ευχαριστούμε!

DSC04258
  • Δεν ξεχάσαμε να του προσφέρουμε κι ένα αποκριάτικο καπέλο με τις δράσεις μας, που έχουν σχέση με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και την ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ  και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ! Ραντεβού στις 17 Απριλίου με την Πανελλήνια ΔΡΑΣΗ του let’s do it Greece 2016, τον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Χρυσούπολης, τον Εθελοντικό Καθαρισμό του Μεγάλου Θρυλικού και Υδροχαρούς Παραποτάμιου Δάσους του Νέστου, σε μια μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.
DSC04284
Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος!

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα! Στόχος μας σε σύντομο χρονικό διάστημα να μη χρειάζεται άλλο let’s do it…, με την ελπίδα να γίνουμε οικολόγοι στην πράξη και όχι στα λόγια!
DSC04264

Δεν υπάρχουν σχόλια: